Doe-Atelier "Lovely Creations"

Wat een wauw-effect krijg je wanneer je zelf iets kunt maken. Je bent trots want je hebt iets wat een ander niet heeft.
In mijn Doe-Atelier Lovely Creations loods ik je door de wereld van het naaien en het handwerken zodat je je eigen "Lovely Creations" kan maken.

In je omgeving zie je zoveel mooie, zelfgemaakte dingen en vind je boeken over handwerken. Zelf heb je nog geen stappen ondernomen omdat je niet over de juiste kennis beschikt. Wel dan kun je in mijn Doe-Atelier terecht voor een goede start om daarna zelf je eigen creaties te maken. Je vindt bij "Lovely Creations" een ruim aanbod aan workshops/lessen naaien, breien en haken.

Soms is het ook moeilijk om bepaalde technieken toe te passen op een kledingstuk, wel dan kun je terecht in mijn lessen kledingtechnieken om je kledingstuk tot een goed einde af te werken.
Wie graag wil leren naaien, breien of haken kan in enkele lessen de basistechnieken en basissteken leren.
Als je eenmaal de naaimicrobe te pakken hebt dan … ach er is zoveel moois dat je kunt maken.

Lessenreeksen/workshops 

De lessenreeksen/workshops worden gegeven in kleine groepjes, zodat iedereen voldoende begeleiding krijgt. De bedoeling van de lessenreeksen is dat je de naai-, brei- en haakmicrobe te pakken krijgt. Met deze opgedane kennis kan je dan hierna op een creatieve wijze aan de slag. Er is ook tijd voorzien voor vragen en we kunnen onderling tips & tricks uitwisselen.
In het atelier is er ook een mini-bib aanwezig met naai-, haak- en breiboeken en magazines. Je kan hier inspiratie opdoen en wie wil kan een patroontje overnemen.

Moeilijkheidsgraad/niveau

Dit wordt telkens vermeld bij elke soort workshop of les. Hierbij wil ik vragen wanneer u zich inschrijft er rekening mee te houden. Het is de bedoeling om na de lessen of workshop je projectje mee te kunnen nemen naar huis of anders dat ik jullie op weg help om het thuis tot een goed einde af te werken.
Geen ster: kennismaking met het naaien, breien of haken, de basistechnieken worden aangeleerd. Hierna kun je terecht in de lessen/workshops met 1 ster of meerdere sterren.
1*: gemakkelijk, ideaal voor beginners. De basiskennis van het haken, breien, naaien is vereist.
2**: moeilijk, hiervoor is al een goede kennis van het naaien, breien en haken vereist. (semi-gevorderden)
3***: zeer moeilijk, hiervoor is een uitgebreide kennis van het naaien, breien en haken vereist. (gevorderden)

Inschrijving

Inschrijven kan via het contactformulier van deze website. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij bevestigen elke inschrijving via e-mail en geven bijhorende betalingsinstructies. Je plaats is pas gereserveerd na betaling van het inschrijvingsgeld. Is een lessenreeks /workshop volzet? Reserveer dan voor de wachtlijst of bij bekendmaking van volgende reeksen. Je krijgt als eerste de mogelijkheid in te schrijven wanneer een andere kandidaat niet heeft betaald of geannuleerd.

Huur naaimachine

Je mag je eigen naaimachine meebrengen maar wie er geen heeft kan een moderne naaimachine huren.
Per workshop: 4 euro.
Per lessenreeks: 7 euro
Kleine bijdrage: 2 euro, wordt vermeld bij elke workshop of les indien nodig.

Drankje

Tijdens de lessen/workshops bied ik je graag een gezellig kopje koffie, thee of iets fris aan.

Klantenkaart

Voor wie wil kan gebruik maken van een klantenkaart. Deze wordt bij iedere workshop of les met één beurt afgestempeld. Is de klantenkaart vol dan heb je bij een eerstvolgende boeking recht op 10% korting. Je mag deze korting ook gebruiken in de webshop en je bestelling wordt thuis geleverd, excl. verzendingskosten. 

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

Deelname aan workshops/lessen en begeleiding in kleine groepen en minimum 10 jaar zijn, verzekering, vrij gebruik van de snijtafels, stoomstrijkijzer en perskussen, patronen uit magazines, speciale mallatten, overlock machine, de handleiding met stap-voor-stap foto’s. De lessen/workshops zijn voor kids van 10-12 jaar, jongeren (13-16 j.), jong-volwassenen en volwassenen vanaf 16 jaar.
Inclusief drankje, exclusief stoffen, fournituren, brei- en haakgarens, materialen (breinaalden, haakpennen en bijhorigheden) deze breng je zelf mee.

Ter info

Al het materiaal dat in het Doe-Atelier wordt gebruikt blijft in bezit van "Lovely Creations".
"Lovely Creations" is niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan het materiaal van de deelnemers.
Mocht er schade zijn aan de machines of het materiaal van Lovely Creations dan vraag ik hiervoor een vergoeding en wordt dit aangerekend aan de deelnemer.
Als deelnemer wordt er verondersteld dat je er zich toe verbindt om niets te gebruiken uit de workshops/lessen voor commerciële doeleinden. Het gaat om handleidingen, patronen, het afgewerkte product.
 
Afdrukken