Basislessen naaien voor beginners- milieutas

Basislessen naaien voor beginners

Een actueel thema is het milieu. Deze "milieutas" is een goede vervanger van de plastic zakken. Hij is opvouwbaar en neemt niet veel plaats in beslag in je handtas. Je maakt hem in een soepelvallende en kleurrijke stof met print of niet aan jou de keuze.

milieutas

Voor wie?

Voor diegenen die nog nooit gestikt hebben met een naaimachine (absolute beginners). Ook voor leergierige beginners die al een klein beetje overweg kunnen met de naaimachine. Heb je de smaak te pakken? Dan kun je hierna terecht in lessenreeksen waarvan het niveau al wat moeilijker is.

Wat leren we?

We gaan direct aan de slag en leren aan de hand van de milieutas de beginselen van het naaien. Je leert de basistechnieken (hechten, zigzaggen, hoeken stikken) en de naaimachine bedraden.
We leren werken met een knippatroon. De patroondelen op de stof spelden en uitknippen. Met onze handleiding erbij stikken we onze "milieutas".

Kostprijs: 37 euro (huur naaimachine inbegrepen) voor de absolute beginner  - 32 euro voor wie zelf hun naaimachine meebrengen (leergierige beginner)

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

Niet inbegrepen: stof, stikzijde,  patroonpapier

Wanneer?

Lessenreeks 1 : donderdagnamiddag 28/03 en 04/04 telkens van 14u - 17u.
Lessenreeks 2 : donderdagavond 28/03 en 04/04 telkens van 19u - 22u.

GE√ŹNTERESSEERD, IK WIL INSCHRIJVEN


Na ontvangst van de betaling ben je ingeschreven en krijg je nog een materialenlijstje van me.

Huur naaimachine?

Als leergierige beginner mag je zelf je eigen naaimachine meebrengen maar als absolute beginner kan je bij mij een moderne naaimachine huren.